Andra fartyg

Senaste andra båtar

Danmark
BO BÅD - HOLLANDSK SLÆBEBÅDÅr 1957Pris: 1 672 200 kr
Danmark
Klinkbygget - SelvbygÅr 2022Pris: 622 200 kr
Danmark
Færge "Omøsund"År 1962Pris: 770 000 kr
Danmark
Bol Tjalk Nymalet dejlig husbådÅr 1916Pris: 1 703 300 kr

Är du intresserad av icke-traditionella fartyg?

Förutom vanliga segelbåtar och motorbåtar finns det en mängd andra spännande fartyg som berikar våra vattenvägar och kustområden.

Till exempel. Räddningsfartyg, husbåtar, färjor eller liknande.

Före detta räddningsfartyg som inte längre används för räddningsuppdrag kan vara attraktiva för privat bruk på grund av sin robusta konstruktion, höga lastkapacitet, pålitliga motorer, unika utseende och historia samt möjligheten att bygga om och anpassa för olika ändamål.

Husbåtar erbjuder en unik livsstil där vattnet blir ditt hem. Dessa flytande hem, som kan vara allt från enkla och funktionella till lyxiga och eleganta, ger invånarna möjlighet att leva nära vattnet och omfamna naturen till fullo. Med sin charm och flexibilitet erbjuder husbåtar ett alternativt sätt att njuta av livet på vattnet, där lugn och ro kombineras med en känsla av frihet.

Att köpa en gammal färja som inte längre används för privat bruk kan vara attraktivt av flera skäl. För det första har gamla färjor en stor kapacitet och är utformade för att transportera stora mängder passagerare och fordon, vilket gör dem lämpliga för större evenemang eller till och med som flytande hotell eller restauranger. De rymliga lokalerna kan anpassas för olika ändamål som bostäder, kontor eller nöjesområden. Gamla färjor är också kända för sin robusta konstruktion, vilket gör dem lämpliga för olika ändamål och säkerställer deras hållbarhet över tid. Deras unika egenskaper och historia kan ge dem en speciell charm och skapa unika upplevelser. Det är dock viktigt att noggrant undersöka färjans skick och ta hänsyn till kostnaderna för renovering, underhåll och drift innan du fattar ett beslut.

Oavsett om du är intresserad av räddningsfartyg, husbåtar, färjor eller andra specialfartyg spelar de alla en viktig roll för att berika vårt maritima landskap och se till att våra vatten förblir säkra, livfulla och tillgängliga för alla.

FAQ

Få svar på de vanligaste frågorna om RIB-båtar.

YachtMäklare

YB Nätverk ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Telefonnummer+45 2713 4444
AdressFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker är Skandinaviens största kedja av professionella båtmäklare och hjälper varje år hundratals nöjda kunder att köpa och sälja båtar.